Voorstellen

mr. drs. N.F. (Fatou) van den Hoff

Als gemeenteambtenaar bedacht ik het onderwerp “Vrijheid van meningsuiting voor privémeningen van ambtenaren in sociale media” voor mijn afstuderen. Mijn onderzoek heeft mij nieuwe ideeën en kennis gebracht en dat wil ik graag delen. Uit de reacties blijkt dat de grenzen van meningsuiting niet zo bekend zijn.

Er zijn veel trainingen waar personeel leert hoe online sociale netwerken werken, de zogenoemde knoppencursus, of hoe online sociale netwerken voor het werk ingezet kunnen worden.

Wat je wel en niet mag zeggen, met andere woorden – de inhoud –, daar wordt bijna geen aandacht aangegeven. Gezond verstand gebruiken wordt gezegd. Echter voor iedereen ligt de grens ergens anders. Wat de een nog vindt kunnen en soms als humor ziet, vindt een ander een belediging.

En verder?

Ik houd van presenteren en kennis overdragen. Daarnaast ben ik sociaal, ondernemend en creatief door synthese toe te passen. Verder ben ik pragmatisch en heb een hands-on mentaliteit.

Ik heb politieke geschiedenis en staats- en bestuursrecht gestudeerd. Werkervaring heb ik als recruiter, beleidsadviseur, consultant en (directie-)secretaris bij diverse profit en non-profit bedrijven. In die hoedanigheid heb ik regelmatig trainingen en presentaties gegeven. Mijn trainingen en presentaties worden door de deelnemers goed ontvangen. 

Ik ben een ondernemende en sociale vrouw met compassie en doe verschillende vrijwilligersactiviteiten. In mijn wijk ben ik actief op het gebied van veiligheid, milieu en ruimtelijke ordening.

Openheid in Woord