Trainingen

De training over de vrijheid van meningsuiting van Ixpressie is maatwerk. Centraal staat het gebruik van sociale media om meningen te uiten. De training kan op andere communicatiemiddelen worden toegepast en is niet exclusief gebonden aan sociale media.

Voor de training van Ixpressie is een basiskennis van de mogelijkheden van de verschillende sociale media daarom aanbevolen en geen vereiste. In de training wordt geen nadere uitleg gegeven over het gebruik en de toepassingen van de verschillende online sociale netwerken.

Naast de reguliere training wordt voor juristen de Meesterklas aangeboden. In de Meesterklas wordt de juridische stof sneller en dieper behandeld omdat kennis van het rechtsstelsel aanwezig geacht wordt. Hierbij wordt van de juristen verwacht dat ze tijdens de training in het eigen wetboek kunnen meelezen of antwoorden opzoeken.

De training kan via een overheidsorganisatie of bedrijf aangeboden worden als bedrijfstraining. Individuen kunnen zich via de website vooraanmelden of inschrijven voor een training.

Openheid in Woord